Πέρασε καιρός. Αλλά, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι και πάλι εδώ!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σε προσπάθεια σουτ τριών πόντων
Στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (06/08, 20:00), ο Έλληνας άσος επέστρεψε στη δράση με την Εθνική Ομάδα.
Η τελευταία του συμμετοχή, σχεδόν τρία χρόνια πριν.
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αντιμετώπισε τη Γερμανία. Για τα προημιτελικά του Eurobasket, η Ελλάδα, γνώρισε την ήττα με 107-96. Τότε, φόρεσε για τελευταία φορά τα γαλανόλευκα ο Ντόρσεϊ.
Τώρα, δηλώνει και πάλι «παρών». Με τη παρουσία του, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ (27/08 – 14/09).
Η Εθνική Ελλάδος, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της. Μοναδικός της στόχος, η επιστροφή στη ζώνη των μεταλλίων, έπειτα από 16 χρόνια «ανομβρίας».
Η πρεμιέρα της «επίσημης αγαπημένης», είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου κόντρα στην Ιταλία.
Στο προηγούμενο Eurobasket του 2022, η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από «καταλυτική». Σε επτά παιχνίδια, αποτέλεσε παράγοντα του συνόλου του Δημήτρη Ιτούδη. Σε 22,7 λεπτά συμμετοχής, μέτρησε 13,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. Παράλληλα, τα ποσοστά του ήταν εξαιρετικά. Ακριβώς 50% στα δίποντα και 40,8% στα τρίποντα!
