Ετοιμάστε ένα γευστικό συνοδευτικό για το κυρίως πιάτο σας, που θα σας γεμίσει ενέργεια, με το γιαούρτι και τα καρύδια να δίνουν επιπλέον νοστιμιά.

Υλικά

500 gr παντζάρια τρυφερά μικρά ή μέτρια

300 gr γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. τυρί κρέμα

2 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένες ή πολτοποιημένες

2 κ.σ. ξύδι από κρασί

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. άνηθο ή δυόσμο ψιλοκομμένο

½ φλ. καρύδια ψίχα

Αλάτι

Λίγη ρόκα για το σερβίρισμα

Tip: Χρησιμοποιήστε γάντια, κατά το ξεφλούδισμα, γιατί τα παντζάρια αφήνουν χρώμα και βάφουν τα χέρια.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr