Αλλη μια νέα εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα από την Κίνα με ένα …βαρύ “οπλοστάσιο” σε νέα μοντέλα. Η νέα φίρμα είναι η CΗΑΝGAN που σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία της σε 10 ευρωπαϊκές χώρες έως το τέλος του 2025 και να δημιουργήσει ένα δίκτυο με περισσότερους από 1.000 αντιπροσώπους έως το τέλος του 2030.
H έναρξη των μοντέλων της στην χώρα μας θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο, με το λανσάρισμα των δύο πρώτων διαθέσιμων, πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων για την Ευρωπαϊκή αγορά, του D-SUV DEEPAL S07 και του C-SUV DEEPAL S05.

Ο συγκεκριμένος κινεζικός Όμιλος εκτός από τα 40 χρόνια ιστορίας, έχει πάνω από 150 χρόνια στη βαριά βιομηχανία της Κίνας.

Στη Γερμανία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η CHANGAN Automobile θα λειτουργεί τις δικές της θυγατρικές εταιρείες, ενώ στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές, θα εκπροσωπηθεί από Εισαγωγείς / Διανομείς.