Οι Coldplay, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες και στη χώρα μας, με αφορμή τα δύο live του στο ΟΑΚΑ αλλά και για τα γυρίσματα του νέου του videoclip.

Η αποθέωση των Coldplay στο κατάμεστο Ηρώδειο

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι Coldplay έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στο TikTok, το οποίο παρουσιάζει την απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Μαγικές στιγμές

Οι μοναδικές στιγμές που έζησαν οι περίπου 2.000 θαυμαστές των Coldplay που συμμετείχαν στο νέο βιντεοκλίπ του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος στο Ηρώδειο, αποτυπώνονται σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

To κοινό τραγουδάει το «Feels Like I’m Falling In Love», ενώ τα led βραχιόλια που φορούν, αναβοσβήνουν στο ρυθμό του τραγουδιού, δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα.

Το ευχαριστώ του Κρις Μάρτιν στο ελληνικό κοινό

Στο τέλος της μαγνητοσκόπησης ο Κρις Μάρτιν, φανερά χαρούμενος, γονάτισε στη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και φίλησε το δάπεδο του Ηρωδείου, δείχνοντας, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, τον σεβασμό του προς τον μοναδικό αυτό χώρο, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της.