Το ΟΑΚΑ παρέμεινε κλειστό για πολλούς μήνες, εξαιτίας του προβλήματος της στατικότητας που υπήρχε με το στέγαστρο του γηπέδου, αναγκάζοντας έτσι τον Παναθηναϊκό να παίξει στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς της περυσινής χρονιάς.

Το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας ωστόσο το Σαββατοκύριακο που διανύουμε άνοιξε ξανά τις πύλες του, προκειμένου φιλοξενήσει τις δυο μεγάλες συναυλίες των Coldplay που γίνονται στην Αθήνα και έχουν προγραμματιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την σαββατιάτικη sold out συναυλία δείχνουν ξεκάθαρα πως το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και δεν έχει λυθεί, με αποτέλεσμα να προβληματίζει άπαντες για την καταλληλότητά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@nasos.co We survived @coldplay . Don’t worry it is safe! #coldplay #athens #coldplayathens #oaka #fy #fyp #fypage #foryou ♬ original sound – Nasos Koskinas

Το πρόβλημα στατικότητας του Σταδίου είχε τονιστεί για πρώτη φορά, το Φθινόπωρο του 2018, όταν η ΑΕΚ έπαιζε με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League.

Τότε μάλιστα, σύμφωνα με την ΓΓΑ δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για την ταλάντωση και την καταλληλότητα ή μη του Σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μάλιστα υπενθυμίζουμε πως υπάρχει και μια φημολογία πως ο Παναθηναϊκός προτίθεται να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως  έδρα του για την σεζόν 2024-25.