Ένα ζευγάρι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για τη σοβαρή κακοποίηση και τα βασανιστήρια των μικρών παιδιών τους σε διάστημα 20 μηνών.

Η Γενική Εισαγγελέας του Ντελαγουέαρ  Kathy Jennings ανακοίνωσε στις 29 Φεβρουαρίου ότι δικαστής καταδίκασε την 46χρονη Mary Vinson σε 106 χρόνια και τον 37χρονο Charles Vinson σε 49 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με πληροφορίες από το truecrimedaily.com.

Παραπέμφθηκαν για συνολικά 646 κατηγορίες

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2023, η Mary Vinson δήλωσε ένοχη για έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών πρώτου βαθμού, επτά κατηγορίες απόπειρας κακοποίησης παιδιών πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες απαγωγής πρώτου βαθμού, τρεις κατηγορίες απόπειρας επίθεσης δευτέρου βαθμού, τέσσερις κατηγορίες στραγγαλισμού, τρεις κατηγορίες απερίσκεπτης έκθεσης σε κίνδυνο πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες έκθεσης σε κίνδυνο της ευημερίας του παιδιού, δύο κατηγορίες συνωμοσίας δευτέρου βαθμού και μία κατηγορία ψευδούς δήλωσης στην αστυνομία.

Ο Charles Vinson δήλωσε ένοχος για τρεις κατηγορίες κακοποίησης παιδιού πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες απαγωγής πρώτου βαθμού, μία κατηγορία επίθεσης δεύτερου βαθμού, δύο κατηγορίες εκφοβισμού, δύο κατηγορίες έκθεσης σε κίνδυνο της ευημερίας παιδιού, δύο κατηγορίες συνωμοσίας δεύτερου βαθμού και μία κατηγορία κακοποίησης παιδιού τρίτου βαθμού.

Το ζευγάρι είχε ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για συνολικά 646 κατηγορίες τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, το ένα θύμα ήταν 10 ετών κατά τη στιγμή της κακοποίησης, ενώ το άλλο παιδί κακοποιήθηκε από την ηλικία των 11 έως 13 ετών.

Τα παιδιά περνούσαν βασανιστήρια

Οι Vinsons φέρονται να ανάγκαζαν τα παιδιά τους να «στέκονται όρθια για μεγάλα χρονικά διαστήματα», να τους παρακρατούσαν το φαγητό και να ταΐζουν με το ζόρι τα θύματα. Επίσης, «βιαιοπραγούσαν και επιτέθηκαν επανειλημμένα σωματικά» στα παιδιά τους.

Λόγω της σοβαρότητας της κακοποίησης και των βασανιστηρίων, τα θύματα είχαν νοσηλευτεί πολλές φορές στο νοσοκομείο.

Οι Vinsons τοποθέτησαν κάμερες στο δωμάτιο των παιδιών τους, οι οποίες κατέγραψαν τα εγκλήματά τους. Το Τμήμα Οικογενειακών Υπηρεσιών ανέλαβε τελικά την επιμέλεια των παιδιών.

Η Jennings δήλωσε: «Αυτά τα παιδιά πέρασαν την κόλαση. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχούν ποτέ ξανά για τους θύτες τους».