Ο αντισυνταγματάρχης Jonathan Thompson, ο οποίος έγινε viral στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου, μετεφέρεται σε έναν λιγότερο δημόσιο ρόλο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς δεν απολάμβανε την προσοχή που είχε τραβήξει πάνω του.

Ο όμορφος ιππέας του βασιλιά Καρόλου, ο αντισυνταγματάρχης Jonathan Thompson ήταν από τους ανώτερους σωματοφύλακες της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και τώρα υπηρετεί την Αυτού Μεγαλειότητα.

Αρχικά κέρδισε θαυμαστές στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ χάρη στην εμφάνισή του, ενώ κέρδισε και ακούσια φήμη κατά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο «major eye candy» από τότε συνοδεύει τακτικά τον βασιλιά και τη βασιλική οικογένεια και μάλιστα συμμετείχε στην πομπή τους στην εκκλησία στο Sandringham πέρυσι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο 40χρονος αντισυνταγματάρχης Jonathan Thompson απουσίαζε αισθητά την Τρίτη, όταν ο βασιλιάς Κάρολος είχε τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

Έκτοτε πηγή του παλατιού δήλωσε στους Times πως ο Jonathan Thompson θα υπηρετεί σε έναν περισσότερο εκτελεστικό και λιγότερο δημόσιο ρόλο.

Νέος ρόλος για τον «καυτό» βοηθό του Καρόλου

Ο ρόλος του περιελάμβανε τη βοήθεια στον βασιλιά Κάρολο στα καθημερινά του καθήκοντα, να στέκεται δίπλα του σε δημόσιες εκδηλώσεις και να φροντίζει τις άμαξες, τα πούλμαν και τις Rolls-Royces που χρησιμοποιούνται σε κρατικές τελετές.

Οι μυημένοι υποστηρίζουν πως ο ρόλος του άλλαξε επειδή δεν απολάμβανε την προσοχή του κοινού που έλαβε μετά από πολλές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ με τον βασιλιά Κάρολο.

Θα βοηθά τώρα τον μονάρχη με τις ιδιωτικές του υποθέσεις και θα εκτελεί τα καθήκοντά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.