Ευχάριστα νέα για την Νόρα Βαλσάμη καθώς κατάφερε να σώσει το σπίτι της στη Ραφήνα που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να γίνει διακανονισμός και να σωθεί τελικά το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη, με τον πλειστηριασμό να τίθεται σε αναστολή.
Η Νόρα Βαλσάμη, μίλησε στην εκπομπή για τη βοήθεια που έλαβε, ενώ ρωτήθηκε και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «σκ@τ@ τα βγάζω πέρα».
Σώθηκε το σπίτι της
«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη, η οποία κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη 60.000 ευρώ.
«Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», πρόσθεσε η Νόρα Βαλσάμη αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ανώτατη διπλωματική πηγή: Κρίσιμη συγκυρία για το Κυπριακό – Δεν υπάρχουν οι βάσεις για συζήτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ με την Τουρκία
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που πωλούν πετρέλαιο στην Κούβα – «Βάρβαρη πράξη επίθεσης» καταγγέλει η Αβάνα
- Δυστυχήμα στη Ρουμανία: Το τελευταίο αντίο στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ – Σήμερα και αύριο οι κηδείες τους







