Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο  ταξινομήθηκαν 1.064 C3 της Citroën, επιτυγχάνοντας  ποσοστό 29% στην κατηγορία B. Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise  στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%!

 Παράλληλα, η Citroën κατέκτησε την τρίτη  θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων  για τον πρώτο μήνα του έτους, με  1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα χρονιά και με μια πορεία που στοχεύει στην κορυφή. Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroën βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.

Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroën διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.  Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.