Η Μία Λι κάνει στριπτίζ έξι μέρες την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι πηγαίνει στο κλαμπ όταν το αφεντικό τής τηλεφωνήσει λέγοντας ότι ένας VIP πελάτης ζήτησε συγκεκριμένα τις υπηρεσίες της ή όποτε πιστεύει ότι θα έχει αρκετό κόσμο για να κερδίσει μερικές χιλιάδες δολάρια, σε μια νύχτα.

Μετακόμισε κοντά στο κλαμπ όταν προσλήφθηκε, σε μια απόσταση 15 λεπτών και κατάφερε να γίνει μια από τις περιζήτητες ατραξιόν του μαγαζιού.

Η 35χρονη Κινέζα, ύψους 1,57, με νεανική λάμψη και αστραφτερό χαμόγελο, μίλησε στο Business Insider για την αγάπη της για τα χρηματοοικονομικά, τα πολυτελή αυτοκίνητα, το scotch πολυτελείας και τα εισαγόμενα πούρα, πράγμα που συνήθως προκαλεί έκπληξη στους πελάτες της.

Η Λι άφησε τη δουλειά της λογιστικής αναλύτριας στη Wall Street όπου έβγαζε εξαψήφιο μισθό για να συνεχίσει να δουλεύει ως αυτοαπασχολούμενη επαγγελματίας συνοδός και στρίπερ.

Αγοροκόριτσο με ακριβά γούστα

«Οι πελάτες μου, μού λένε συχνά ότι είμαι η πιο ενδιαφέρουσα γυναίκα που έχουν γνωρίσει ποτέ. Έχω ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες, μιλώ τέσσερις γλώσσες και έχω μια σειρά από χόμπι που ταιριάζουν σε “αγοροκόριτσα” όπως η σκοποβολή και οι αγώνες αυτοκινήτων», είπε η Λι στο BI.

Η ίδια λέει ότι τη βοήθησε επίσης το γεγονός ότι ήταν μια αυτοπροσδιοριζόμενη… ψυχοπαθής που δεν είχε ενσυναίσθηση, κάτι που της επέτρεψε να επικεντρωθεί στο να βγάλει χρήματα διασκεδάζοντας. Το κατάφερε σε μια καριέρα που υποδύεται την πνευματώδη φίλη στελεχών της Wall Street ή τη φαντασίωσή τους για μια νύχτα με σέξι εσώρουχα, περιγράφει.

Η Λι ξέρει ακριβώς τι αρέσει στους πελάτες της στη Wall Street γιατί πριν από μερικά χρόνια ήταν μία από αυτούς. Εργαζόταν ως ορκωτή λογίστρια που εξέταζε λεπτομερείς οικονομικές εκθέσεις για να διερευνήσει πιθανές απάτες και απώλειες εσόδων για μεγάλες τράπεζες.

Από τότε που εγκατέλειψε τον κλάδο, η Λι έχει διαμορφώσει τη ζωή της όπως της αρέσει: βγάζοντας όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Αυτόν τον καιρό, αυτό σημαίνει ότι εργάζεται σχεδόν ασταμάτητα, σταματώντας μόνο για φαγητό, ύπνο και ντους.

Όπως εξομολογήθηκε στο Business Insider, δουλεύει όλες τις μέρες εκτός, συνήθως, από την Κυριακή.

Η ίδια επιμελείται με ιδιαίτερη σπουδή την εμφάνισή της και τρέμει τον ήλιο. Οπότε, τα πρωινά φοράει μια τρομακτική, όπως την λέει, μάσκα προσώπου με κουκούλα, που προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο και πολλές φορές προσθέτει γυαλιά ηλίου σε αυτή την απόκοσμη εμφάνιση.

Όπως εξηγεί, προσπαθεί να διατηρήσει τη λεία επιδερμίδα και τη νεανική της λάμψη για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς αυτό είναι το «προϊόν» που προσφέρει και το θεωρεί καλή επιχειρηματική απόφαση.

Δικό της κανάλι Youtube

Ασχολείται επίσης μαγνητοσκοπώντας βίντεο για το δικό της κανάλι YouTube που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ονομάζεται Money Talks with Mia.

Δεν έχει χρόνο να μαγειρέψει, και μάλλον δεν ξέρει, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της, οπότε παραγγέλνει ή τρώει έτοιμα που χρειάζονται μόνο ζέσταμα.

Έχει άμεση εικόνα για τα οικονομικά της καταγράφοντας τα κέρδη ανά εβδομάδα στο Excel και παρακολουθώντας τα μετρητά και τις πληρωμές μέσα από εφαρμογές όπως το Venmo και το Zelle. Τα στοιχεία αυτά τα εξέτασε το Business Insider  για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της.

Είναι επίσης οικονομική διευθύντρια στο περιοδικό ερωτικών τεχνών και πολιτισμού Petit Mort.

Υπάλληλοι

Έχει προσλάβει βοηθό και οικονόμο. Ο πρώτος τακτοποιεί τα ραντεβού της σύμφωνα με οδηγίες της και η άλλη καθαρίζει το σπίτι και βάζει πλυντήριο μια φορά την εβδομάδα.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, συνήθως δίνει προτεραιότητα στις κρατήσεις σαν συνοδός, και όχι στη δουλειά στο κλαμπ, καθώς σαν στρίπερ, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγάλει ένα καθορισμένο χρηματικό ποσό.

Στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου έχει πολλή δουλειά. Μια συνεδρία 4 ωρών σε ιδιωτικό δωμάτιο στο κλαμπ της αποφέρει τουλάχιστον $1.760. Και σε αυτή την πολυάσχολη σεζόν μπορεί να επιλέξει να βγάλει περισσότερα. Όπως υπολογίζει θα δουλεύει ασταμάτητα μέχρι και μετά τον Ιανουάριο.

Λεφτά για επεμβάσεις

Ξοδεύει πολλά σε αισθητικές επεμβάσεις, από αποτρίχωση μέχρι… εξάλειψη εφίδρωσης.

Όταν δεν έχει πολλή δουλειά στο κλαμπ ή αισθάνεται κουρασμένη απλά φεύγει, γιατί είναι ελεύθερη επαγγελματίας, συνεπώς δεν τη δεσμεύει κάποια σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Αν και θεωρεί την δουλειά της κουραστική, λέει ότι την αγαπάει πραγματικά. Απολαμβάνει να είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμά της και να βρίσκει στρατηγικές για να βγάζει ακόμα περισσότερα χρήματα συνεχώς. Για την ίδια είναι ανεκτίμητη η ανεξαρτησία της, όπως δηλώνει.

Πηγή: ΟΤ