Μια νέα μαρτυρία από το σημείο όπου σκοτώθηκε η 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά, ήρθε την Τρίτη (12.12.23) στο φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο Live News, ο κηπουρός της άτυχης γυναίκας περιέγραψε τις ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισε όταν είδε το σώμα της μετά από την θανατηφόρα επίθεση που είχε δεχτεί από τα ζώα.

«Δεν είδα μέσα τι έγινε. Δεν άκουσα τίποτα γιατί κούρευα με το εργαλείο μου. Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας “περίμενε εκεί” και έφυγε. Επέστρεψε και πυροβόλησε κάποια στιγμή και κατάλαβα πως κάτι έγινε με τα σκυλιά», δήλωσε αρχικά.

«Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται μέσα και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα», προσέθεσε ο ίδιος.

«Προσπαθούσα να την ξυπνήσω, αλλά τα μάτια της ήταν στο κενό. Το σώμα της είχε πολλές τρύπες, τα παπούτσια ήταν βγαλμένα και φώναζα τα παιδιά της και όταν ήρθαν, άρχισαν να φωνάζουν. Τους έλεγα να μου φέρουν μία κουβέρτα για να μην κρυώνει. Βαριανάσαινε, αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν», συνέχισε ο άνδρας.

«Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα. Ήρθε μόνο ο οδηγός, κατέβηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχεια και τρίτο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που δάγκωσαν, δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα», κατέληξε.

Τα σκυλιά που κατασπάραξαν με 50 δαγκωματιές την 50χρονη

Σπαραγμός στην κηδεία

Αγκαλιασμένοι σφιχτά και με δάκρυα στα μάτια, οι συγγενείς της 50χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο, της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο.

Τραγική φιγούρα τα δύο της αγόρια, ηλικίας 17 και 18 ετών. Η μητέρα τους ξεψύχησε μέσα στην αγκαλιά τους.

Η 50χρονη ήταν γνωστή στη Νεοχωρούδα και σε ολόκληρο το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν.