Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη, που βρήκε φρικτό θάνατο την Κυριακή όταν τρία σκυλιά την κατασπάραξαν μέσα στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας, ενώ η σορός της 50χρονης, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, έφτασε στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα.

Η άφιξη της σορού της 50χρονης στην εκκλησία

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, σφιχταγκαλιασμένοι, οι συγγενείς της 50χρονης φώναξαν «αθάνατη» και «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης

Το τελευταίο αντίο στην 50χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά

Πάνω από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα είχε η 50χρονη

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε στο κορμί της η 50χρονη που κατασπαράχτηκε από σκυλιά.

Όπως διαπιστώθηκε, έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής φρόντιζε τα φυτά της και έκοβε κλαδιά όταν οι τρεις σκύλοι του γείτονά της μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα της αυλής της και άρχισαν να την κατασπαράζουν.