Μια σοβαρή καταγγελία έκαναν γονείς δημοτικού σχολείου της Αττικής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ένας από τους γονείς των 50 παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία μίλησε στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και κάποια άλλα πράγματα. Εμείς πήγαμε στο σχολείο χτες το πρωί, το ψάξαμε. Ο κύριος το αρνήθηκε αρχικά αλλά πώς να σας το πω, μετά το είχε παραδεχτεί» είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία» και σημείωσε πως, «επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις».

«Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα», κατέληξε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν ένα απλό γαργαλητό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση είναι στο στάδιο της διερεύνησης τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής φυσικής αγωγής έχει προσκομίσει και ένα χαρτί στο οποίο εμφανίζεται να έχει αναπηρία και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται.

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα».

Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.