Λίγα 24ωρα πριν από την έκδοση της αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me» και οι αποκαλύψεις για τη ζωή της σταρ της ποπ είναι διαδοχικές.

Με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποκαλύπτει πως δεν ήταν πιστή στον Τζάστιν Τιμπερλέικ στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της, η στιχουργός Ανέτ Αρτάνι επισημαίνει πως η σχέση της με τον Wade Robson ήταν πολύ πιο σοβαρή από μια περιπέτεια της μιας βραδιάς.

Η 41χρονη τραγουδίστρια φέρεται να είχε κάτι πολύ περισσότερο με τον χορευτή Wade Robson από αυτά που αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της.

Όπως αποκαλύπτει η πρώην συνεργάτης της Ανέτ Αρτάνι, που τη βοήθησε στο να γράψει το τραγούδι «Everytime» πίσω στο 2003, αποκαλύπτει πως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ βρήκε ένα μακροσκελές γράμμα χωρισμού που είχε γράψει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον Wade και οδήγησε τελικά στον χωρισμό τους.

Ενώ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ομολογεί πως υπήρξε άπιστη στον Τζάστιν Τιμπερλέικ, η Ανέτ Αρτάνι αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η τραγουδοποιός επισημαίνει πως τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Wade. Δεν ήταν απλά το φλερτ μιας βραδιάς.

Χωρισμός με ένα μήνυμα

Υποστήριξε μάλιστα στο TMZ πως η τραγουδίστρια της ποπ είχε γράψει ένα γράμμα 14 σελίδων χωρισμού στον Wade Robson που το έκρυβε σε μια τσάντα της. «Δεν γράφεις ένα μακροσκελές γράμμα σε κάποιον που μόνο φίλησες» ανέφερε η Ανέτ Αρτάνι.

Το σοκαριστικό είναι, όπως υποστηρίζει η Ανέτ Αρτάνι, πως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ κατέληξε να βρει το γράμμα του χωρισμού πριν η τραγουδίστρια προλάβει να το δώσει στον Wade. Αφού είχε μάθει τα πάντα για τη σχέση τους, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ χώρισε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς λίγο καιρό αργότερα με ένα μήνυμα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ

Είχε μάλιστα κυκλοφορήσει μετά τον χωρισμό τους το τραγούδι «Cry Me a River», με τα δημοσιεύματα να θέλουν το συγκεκριμένο τραγούδι να αφορά την απιστία της. Λίγο καιρό αργότερα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε το «Everytime» που πολλοί πίστευαν ότι ήταν η συγγνώμη της στον Τζάστιν Τιμπερλέικ.