Μπορεί η σάγκα των Καρντάσιαν να βγάζει σύγχρονους… Μίδες, ωστόσο μία είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή και κολυμπάει στις πισίνες χρυσού –όχι του συμπαθέστατου Σκρουτζ Μακ Ντακ αλλά- του Instagram… Η Κάιλι Τζένερ αποδεικνύεται η πιο επιδραστική απ’ όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα του Instagram, με την κάθε πληρωμένη-χορηγούμενη ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης να εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 847.544 δολάρια.

Με φρενήρη… φόρτο εργασίας ο προσωπικός της λογαριασμός είναι χρυσωρυχείο

Σύγχρονοι κροίσοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα ποσά είναι ιλιγγιώδη και προφανώς για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς που ανεβάζουμε απλώς στο Instagram είτε τα λουλούδια του κήπου μας είτε το φαγητό μας είτε ένα στιγμιότυπο από ένα ταξίδι μας, φαντάζουν εξαιρετικά προκλητικά.

Δεύτερη στη σειρά έρχεται, με αρκετά μεγάλη διαφορά, μετά την πρωτοκαθεδρία της Κάιλι Τζένερ, η Κιμ Καρντάσιαν. Η αξία των ποστ της διαμορφώνεται σε 772.625 δολάρια.

Η Κλόε Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ καταλαμβάνουν αντιστοίχως την τρίτη και την τέταρτη θέση στην κατάταξη των… κροίσων-influencer του διαδικτύου.

Η Κάιλι Τζένερ πλησιάζει τα 400 εκατομμύρια followers στο Instagram. Κατά μέσο όρο, σε κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνονται 2,3 εκατομμύρια «like».

Από την 95η απονομή των Βραβείων Όσκαρ, τον Μάρτιο του 2023

Είναι πολλά τα λεφτά και τα… like

Η εταιρεία επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων KingCasinoBonus.uk είναι αυτή που έκανε και παρουσιάζει την εν λόγω έρευνα.

Η Κάιλι Τζένερ πλησιάζει τα 400 εκατομμύρια followers στο Instagram. Κατά μέσο όρο, σε κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνονται 2,3 εκατομμύρια «like».

Μόνο για τις προηγούμενες 30 ημέρες, υπολογίζεται ότι τα κέρδη της από αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα ανέρχονται στο απίστευτο ποσό των 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εδώ με όλο το… σόι των Καρντάσιαν, στο MET Gala, το 2019

Χρυσή κατάταξη

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει πάνω από 364 εκατομμύρια ακόλουθους και λαμβάνει κατά μέσο όρο σε κάθε της ποστ περίπου 1,04 εκατομμύρια «like».

Η Κλόε επίσης έχει πολύ ισχυρή παρουσία στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με τους δικούς της followers να φτάνουν τα 312 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αναρτήσεις της συνήθως κερδίζουν γύρω στα 41.000 «like». Μόλις τον περασμένο μήνα, πρόσθεσε στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό γύρω στους 592.000 ακόλουθους.

Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει το… άγγιγμα του Μίδα.

Στο νούμερο πέντε της εν λόγω «χρυσής» κατάταξης βρίσκεται η Κόρντνεϊ Καρντάσιαν με πάνω από 224 εκατομμύρια followers και κατά μέσο όρο «like» ανά ανάρτηση τα 2,1 εκατομμύρια. Κι αυτή βγάζει γύρω στις 476.368 δολάρια ανά χροηγούμενη ανάρτηση.

Την έκτη θέση καταλαμβάνει η Κρις Τζένερ με κέρδη της τάξεως των 111.961 δολαρίων ανά ποστ και σχεδόν 53 εκατομμύρια ακόλουθους.

Σημείωσε μάλιστα μια διόλου ευκαταφρόνητη μεταβολή στο κοινό της, καθώς μόλις τον προηγούμενο μήνα κατέγραψε απώλειες 176.000 followers…