Η 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός περπατούσε στην παραλία με φουσκωμένη κοιλιά κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ίμπιζα και τη συνέλαβε ο φακός. Για το μπάνιο της στον σαγηνευτικό προορισμό η Σιένα Μίλερ επέλεξε ένα καφέ μπικίνι που αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της.

Η Σιένα Μίλερ χαλαρή και ευδιάθετη περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της. Η 41χρονη ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε επισκεφθεί το Σαιν-Τροπέ μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της, Όλι Γκριν, όπου είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως είναι έγκυος.

Περιμένοντας το δεύτερο παιδί της

Η ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 χρονών, ενώ προηγούμενως ήταν παντρεμένη με τον Τζουντ Λο από το 2004-2006, ενώ ξαναδοκίμασαν τη σχέση τους το 2009, με το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά το 2011.

Ποιος είναι ο αγαπημένος

Ο 26χρονος Όλι Γκριν, μοντέλο που έχει κάνει ήδη δουλειές για εταιρίες όπως η Burberry και το Gap, ενώ έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τους πρώτους τους ρόλους στο σινεμά. Ο Γκριν είναι γιος του Τζόναθαν Γκριν και της Άλισον Ρος- και οι δύο έχουν σχέση με τον χώρο της Τέχνης, τις δημοπρασίες και τις γκαλερί.

Το ζευγάρι έχει κάνεις πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί- από πρεμιέρες και γκαλά, ως αθλητικούς αγώνες και διακοπές. Μαζί είχαν εμφανιστεί άλλωστε στα BAFTA, αλλά και στο πάρτυ του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ. Μάλιστα, κάνουν παρέα και με τον πρώην σύντροφο της Σιένα και την νυν σύντροφό του Αλέξα Τσανγκ