Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει και του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ένωση αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση σήμερα (7/8), με τον Ματίας Αλμέιδα να βγάζει τα τελευταία συμπεράσματα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει κόντρα στους Κροάτες.

Προς το παρόν, όπως έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή, ο Στάνκοβιτς έχει το προβάδισμα για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια αντί του Αθανασιάδη, ο Ρότα είναι φαβορί αντί του Σιντιμπέ, όπως και ο Χατζιφασί έναντι του Μοχαμάντι, ενώ και ο Ελίασον είναι πιθανό να ξεκινήσει στη θέση του Άμραμπατ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις άλλες θέσεις, ο Βίντα είναι «οκ» αφού προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα και θα βρεθεί στο πλευρό του Μουκουντί. Ο Γιόνσον και ο Σιμάνσκι θα είναι τα δύο χαφ, ο Πινέδα αναμένεται να πάει στα αριστερά, με τον Τσούμπερ να έχει υποστηρικτικό ρόλο στον Γκαρσία που θα είναι στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα λήγει και η προθεσμία για τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε ομάδα στην ευρωπαϊκή λίστα, με τον Πόνσε να είναι πιθανό να βρεθεί σε αυτή, ενώ ερωτηματικό παραμένει και ο Αραούχο που επιστρέφει από τον σοβαρό του τραυματισμό.