Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (20/2) με τον ΟΦΗ. Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι διαθέτει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τον Φαμπιάνο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του και τον μακροχρόνια απών Γκαρθία. Σημαντική επιστροφή αυτή του Μπράμπετς, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Ενκουλού.

Ακόμα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κρήτης και τον Ντουκουρέ, που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και του δίνει μια ακόμα λύση στα χαφ. Ο Τερζής αναμένεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τους Πίρσμαν και Μαζικού να διεκδικούν τη θέση.

Ακόμα, με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιλογή του για την κορυφή της επίθεσης, με τους Γκρέι και Καμαρά να είναι οι δυο επιλογές και τον τελευταίο να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα.