Τα βέλη του κατά του πρίγκιπα Χάρι εξαπέλυσε -για ακόμα μία φορά- ο Πιρς Μόργκαν. Ο Άγγλος δημοσιογράφος, που τα έχει βάλει ουκ ολίγες φορές με τον δούκα του Σάσεξ, αυτή τη φορά στράφηκε εναντίον του με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Spare».

Παρότι ο «Εφεδρικός» βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων μόλις 24 ώρες, ο Μόργκαν πρόλαβε ήδη να το ολοκληρώσει και να το κατακρίνει τόσο στο Twitter όσο και σε άρθρο του στη New York Post.

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για να έχει ο Ουίλιαμ συμβατό δότη! – Πώς ένιωθε ως… ρεζέρβα

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος έγραψε στον λογαριασμό του: «Είναι ακόμη πιο άθλιο στις αποκαλύψεις για τη βασιλική oικογένεια από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Πρόκειται για μια συγκλονιστική προδοσία».

Η ανάρτησή του

Παράλληλα, σε κείμενό του στη New York Post, σχολίασε τις προθέσεις του πρίγκιπα Χάρι και υπογράμμισε ότι ο δούκας του Σάσεξ δεν επιδιώκει την ιδιωτικότητα που προσποιείται ότι ποθεί, αλλά σκοπός του είναι να λαμβάνει τεράστια αμοιβή για να κατηγορεί την οικογένειά του, δίνοντας ως παραδείγματα τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τη σειρά στο Netflix.

«Η ψυχρή, πικρή πραγματικότητα είναι ότι ο Χάρι σκόπευε πλήρως να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά και να βλάψει την οικογένειά του με αυτό το λογοτεχνικό όπλο μαζικής καταστροφής. Αυτή ήταν η αδυσώπητη αποστολή του από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά μέλη, τη Βρετανία και τα δημόσια καθήκοντα πριν από τρία χρόνια», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Μόργκαν σημείωσε ότι «όσο περισσότερο ο Χάρι διακηρύσσει ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος, τόσο πιο άθλιος φαίνεται. Πώς θα μπορούσε κάποιος να είναι χαρούμενος που παίρνει ατελείωτα χρήματα για να ξεπουλήσει την οικογένεια και τη χώρα του έτσι; Το βιβλίο και οι συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι για την προώθησή του βιβλίου αποκάλυψαν ότι είναι ένας αξιολύπητος, παρανοϊκός, προνομιούχος και διπρόσωπος άντρας που σκέφτεται να καταστρέψει την οικογένειά του».

Τέλος, τον χαρακτήρισε υποκριτή «αφού πάντα ζητούσε την ιδιωτικότητα, αλλά έδωσε ένα σωρό συνεντεύξεις για να διαφημίσει το βιβλίο του, ενώ είπε σε όλο τον κόσμο ότι ο αδερφός του, Γουίλιαμ έχει περιτομή».

«Υποκριτική επίθεση συκοφαντίας της βασιλικής οικογένειας»

Στο παρελθόν ο Πιρς Μόργκαν είχε στραφεί ξανά κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, διατυπώνοντας μάλιστα αμφιλεγόμενα σχόλια σχετικά με την τηλεοπτική συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο δημοσιογράφος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Tucker Carlson Today» στο Fox Nation και είχε αποκαλύψει πως εξακολουθεί «να μην πιστεύει αυτά που είπαν και συγκεκριμένα να μην πιστεύει όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ».

«Δεκαεπτά διαφορετικοί ισχυρισμοί από το ζευγάρι έχουν πλέον αποδειχθεί ότι είναι εντελώς αναληθείς ή υπερβολικά μεγαλοποιημένοι ή αβάσιμοι», είχε δηλώσει.

Χαρακτηρίζοντας ανοησίες τους ισχυρισμούς της δούκισσας του Σάσεξ ότι παντρεύτηκε τρεις ημέρες πριν από το γάμο της με τον Χάρι, το 2018, ο Μόργκαν, είχε πει: «Εάν αυτό συνέβαινε μόνο με τους τρεις, ο αρχιεπίσκοπος θα είχε συλληφθεί για παραβίαση του νόμου. Υπήρχαν, λοιπόν, πράγματα όπως αυτό, που θεώρησα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν επιτρεπόταν να είναι μια θέση που θα μπορούσα να υιοθετήσω. Μου είπαν: «πρέπει να πιστέψεις τη Μέγκαν Μαρκλ και αν δεν πιστεύεις αυτά που λέει, είσαι ρατσιστής»».

«Η συνέντευξή τους στην Όπρα είναι η πιο απίστευτα υποκριτική επίθεση συκοφαντίας της βασιλικής οικογένειας, της βασίλισσας, της μοναρχίας και, ειλικρινά, της Βρετανίας, της χώρας μου», είχε καταλήξει.