Οι Μάβερικς οργάνωσαν τη δική τους media day, κάτι που σημαίνει πως και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να πάρει το αγαπημένο νούμερο το «5», όπως και στο Κολέγιο του Όρεγκον. Πέρσι στο λιμάνι είχε πάρει το «2» γιατί το «5» ήταν κατειλημμένο από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Ο Ντόρσεϊ μάλιστα – ο οποίος έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με το Ντάλας – ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media από τα παρασκήνια, γράφοντας στο σχόλιο «Year 6», υπονοώντας ότι αυτή είναι η 6η επαγγελματική σεζόν της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από το πανεπιστήμιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ ψαχνόταν όλο το καλοκαίρι για ομάδα στο ΝΒΑ και εντέλει τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς.
Δείτε την ανάρτηση του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Τσιάρας μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των μπλόκων – «Είναι η στιγμή ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί»
- Στην κυκλοφορία το τμήμα Δημάριο – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα: Ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά Θράκη και Βουλγαρία
- Ιωάννινα: Αποχώρησαν από το μπλόκο στην Ιόνια Οδό οι αγρότες της Άρτας

