«Τα δύο άτομα ενώ είχαν στην κατοχή τους κανονικά και το χαρτί εμβολιασμού και ταυτότητα, δεν ήταν τα ίδια πρόσωπα», λένε οι γιατροί που ανακάλυψαν την κομπίνα.

Έτσι, οι υπεύθυνοι εμβολιασμού διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο άντρας δε θυμόταν ούτε το όνομά του, ούτε τον ΑΜΚΑ του και η ηλικία της γυναίκας δεν ταίριαζε με τα 28 έτη που έγραφε η ταυτότητα.

«Του ζητήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα»

«Του ζητήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο και η κυρία η ηλικία της δεν ήταν μικρή όπως έγραφε η ταυτότητα».

Η απίστευτη υπόθεση πλαστοπροσωπίας ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια όταν ένας άντρας πρότεινε στον άστεγο να εμβολιαστεί έναντι μικρής αμοιβής.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπου και συνέλαβε τον άντρα που είναι 46 ετών και δέχτηκε όπως είπε να κάνει το εμβόλιο για λογαριασμό ενός 26χρονου Ρομά ο οποίος και συνελήφθη, ενώ η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.

«Υπό την επήρεια ουσιών»

«Ήρθε γρήγορα η Άμεση Δράση, έδειχνε να είναι υπό την επήρεια ουσιών» τόνισε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με το προσωπικό του νοσοκομείου για να τους συγχαρεί για τα αντανακλαστικά που επέδειξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος άντρας είπε στους αστυνομικούς ότι είχε εμβολιαστεί άλλες 10 φορές για λογαριασμό άλλων προσώπων με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από