Ανήμερα του Πάσχα, η Μαρία Μενούνος βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας την αγαπημένη παρουσιάστρια σε βαρύ πένθος

Η Μαρία Μενούνος επέστρεψε στην εκπομπή της «Better Together» και μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για το πως πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας φροντίζοντας τους γονείς της και για το πένθος που βιώνει μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Ήταν ένας εφιάλτης 24/7»

«Ήταν 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα ένας εφιάλτης που προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο. Αλλά το να διαχειριστώ τη φροντίδα τους, να κοιτάω τις κάμερες όλο το βράδυ και να φροντίζω ότι οι φροντιστές τους δεν κοιμόντουσαν την ώρα της δουλειάς, που συνέβαινε στην αρχή μέχρι να βρούμε τους σωστούς ανθρώπους ήταν πολύ δύσκολο» είπε η 42χρονη σταρ.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι και οι δύο γονείς της είχαν μπει στο νοσοκομείο με covid-19 αλλά σε διαφορετικά νοσοκομεία κι έτσι ήταν μια δύσκολη καθημερινότητα για εκείνη καθώς δεν έβρισκε χρόνο να φροντίσει τον εαυτό της όπως τους άλλους.

«Ένιωθα άδεια»

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή την άνοιξη και οι φίλοι της την βοήθησαν να το διαχειριστεί: «Ήμουν μια άδεια δεξαμενή πετρελαίου για αρκετό καιρό και απλά έψαχνα κάποιον να μου δώσει πέντε δολάρια για να πάω στο επόμενο σημείο και μετά να σταματήσω ξανά. Και μετά είμαι πάλι άδεια και κάποιος άλλος μου δίνει πέντε δολάρια. Συνειδητοποίησα ότι ένας μήνας υποχρεωτικής άδειας ήταν πολύ σημαντικός. Ποτέ δεν το είχα δώσει αυτό στον εαυτό μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από