Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την παράνομη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου. Τα αποκλειστικά πλάνα μαγνητοσκοπήθηκαν στο πάρτι που έγινε την Παρασκευή στο οποίο επενέβη κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης με την αστυνομία και επέβαλαν πρόστιμα σφραγίζοντας το κέντρο.

Πρόκειται για αποκλειστικά πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που εξασφάλισε και παρουσιάζει το MEGA από το κορονο-πάρτι που διοργανώθηκε την παρασκευή το απόγευμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων. Όλα αυτά εν μέσω πανδημίας και σκληρού lockdown.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα πόστα τους, σαν να μην υπάρχει κοροναϊός και οι πελάτες του νυχτερινού κέντρου αρχίζουν να καταφτάνουν για να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και αλκοόλ. Μια τραγουδίστρια στη σκηνή υπόσχεται να απογειώσει το κέφι.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη του πάρτι κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με αστυνομικούς έκανε έφοδο μετά από καταγγελία. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου μιλώντας στο MEGA προσπάθησε να πείσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ενώ το κέντρο λειτουργούσε παράνομα παρά το lockdown.

Το πάρτι ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ. Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στα social media.

«Ήρθαμε να κάνουμε ένα μεροκάματο, έχουμε ανάγκη»

«Δεν μας διαβεβαίωσε κανένας, ξέραμε ότι υπάρχει κίνδυνος να μας καρφώσουν και όταν έχεις ανάγκη θα μιλήσω και εγώ ως πατέρας όταν έχεις το παιδί σου στο σπίτι δεν υπολογίζεις εάν θα σου βάλουν πρόστιμο 300 ευρώ».

Μετά την έφοδο της αστυνομίας επιβλήθηκαν πρόστιμά των 300 ευρώ στους θαμώνες, 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα.  Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ το νυχτερινό κέντρο σφραγίστηκε.

«Εμείς δεν παίρνουμε ένσημα ή στην καλύτερη τετράωρα ένσημα. Μας ζητήθηκε να κάνουμε ένα πριβε πάρτι και ήρθαμε να κάνουμε ένα μεροκάματο γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη και εγώ και όλα τα παιδιά».

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο με στόχο να σταματήσουν τα κορονοπάρτι που βαφτίστηκαν από τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου πριβε γιορτές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από