Για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει από τα ΜΜΕ κάνει λόγο ο δικηγόρος της 36χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Την ίδια στιγμή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κατηγορουμένης διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί αύριο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόστολου Κόντου, «μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση».

Στην συνέχεια αναφέρει πως «κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου».

Σημειώνει επίσης ο δικηγόρος της 35χρονης ότι «από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».