Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το μέλλον της αυτοκίνησης, με τις ευρωπαϊκές και τις ιαπωνικές εταιρείες να προβάλλουν τα νέα τους μοντέλα στο πρώτο για φέτος παγκόσμιο σαλόνι αυτοκινήτου, στην Γενεύη.

Εκεί, η Ηonda παρουσιάζει το νέο Jazz και το Jazz Crosstar μαζί με μία σειρά εξηλεκτρισμένων προϊόντων και καινοτόμων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας.

Συγκεκριμένα, το Jazz hatchback κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη Γενεύη με προηγμένη υβριδική τεχνολογία δύο ηλεκτροκινητήρων e:HEV. Εκτός από τη νέα εμφάνιση το ιαπωνικό μοντέλο φέρει διαισθητική τεχνολογία infotainment που προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα στους επιβάτες. Ένα ακόμα απόκτημα του νέου μοντέλου είναι ο ψηφιακός βοηθός Honda Personal Assistant. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που είδαμε για πρώτη φορά στο πλήρως ηλεκτρικό Honda e.

Δίπλα του και η πιο σκληροτράχηλη έκδοχή του, το Jazz Crosstar . Το Jazz Crosstar έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αδιάβροχη επένδυση και ενσωματωμένες ράγες οροφής.

Επίσης, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το «παρών» θα δώσουν και τα υβριδικά συστήματα κίνησης e:HEV της μάρκας σε μοντέλα όπως το CR-V Hybrid και το νέο Jazz, ενώ σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται η νέα σειρά Civic Type R, με το ντεμπούτο των εκδόσεων Sport Line και Limited Edition.