Η Λίβερπουλ προελαύνει τη φετινή σεζόν στην Premier League και μοιάζει πιο ικανή από ποτέ για να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.
Η «αρμάδα» του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε και την Μπράιτον σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Άνφιλντ με 2-1, «μεγάλωσε» τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι και κυρίως συμπλήρωσε αισίως 13 νίκες σε 14 παιχνίδια.
Οι κόκκινοι είναι πραγματικά ασταμάτητοι και είναι το απόλυτο φαβορί για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στις δασικές εκτάσεις Ωραιοκάστρου, Θέρμης και το Δασόκτημα Πανοράματος
- Μουντιάλ 2026: Μπλόκο της αστυνομίας στους Μεξικανούς – Δεν άφησαν τους οπαδούς να κάνουν «σερενάτα» στους Άγγλους (vid)
- Μουντιάλ 2026: Το απίστευτο στατιστικό της Παραγουάης που είχε να συμβεί 28 χρόνια







