Η φετινή σεζόν φαίνεται πως ανήκει στην Λίβερπουλ, η οποία «καλπάζει» προς την κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ το φώναξαν δυνατά. Θέλουν τον τίτλο και αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να «γλιστρήσει» από τα χέρια τους.

Οι Reds σε μια μοναδική παράσταση μπροστά στο κοινό τους στο «Άνφιλντ» επικράτησαν όπως προαναφέραμε 3-1 της Σίτι και πήγαν τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 βαθμούς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υπέστη την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα και έπεσε στην τέταρτη θέση, με έναν πόντο λιγότερο από τις Τσέλσι, Λέστερ.

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειωθεί είναι ότι η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη για 10 μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (61′ Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (86′ Γκόμες), Μανέ, Φιρμίνο (79′ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Στόουνς, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ανχελίνο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο (71′ Γκάμπριελ Ζέσους).