Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Ιαν Βουγιούκας μετά το τέλος του πρώτου ματς της Μαδρίτης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 75-72.

Ο Ελληνας σέντερ που ήταν από τους διακριθέντες των πράσινων απόψε, τόνισε οτι η Ρεάλ πήρε κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για «break» στο δεύτερο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή.

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη. Αυτό που κάναμε στο τέλος, όταν και γυρίσαμε από το -12, συνεχίζοντας με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, δε μας βγήκε από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχει και η Παρασκευή».

Για το τι έφταιξε: «Νομίζω, ότι ήταν ένας συνδυασμός πολλών. Ο Ταβάρες είναι τέτοιος, που σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά και αν τα βάλεις, τότε έχει καλώς. Δε βάλαμε, όμως, πόντο σε 4 λεπτά».

Για το αν ήταν υπόθεση ενός σουτ: «Ήταν για ένα σουτ, ή ένα κερδισμένο φάουλ που δεν πήραμε. Γενικά, η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα και περιμένουμε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση την Παρασκευή».