Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με 80-59 για την 24η αγωνιστική της Basket League, όμως οι εξελίξεις τρέχουν στους ερυθρόλευκους σχετικά με τις αποχωρήσεις των Μπριάντε Ουέμπερ και Άξελ Τουπάν.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε για τις ΗΠΑ, ενώ η διοίκηση των Πειραιωτών κάλεσε σε απολογία τον Γάλλο φόργουορντ, καθώς ήταν αδικαιολόγητα απών από το σημερινό παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ουέμπερ μπορεί να είχε πολύ καλή απόδοση με τα ερυθρόλευκα τους τελευταίους δύο μήνες, όμως έχει δημιουργήσει σοβαρά θέματα, που έχουν ενοχλήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του από την ομάδα.

Από την άλλη, ο Τουπάν δεν ήθελε να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θέλει να φύγει από το λιμάνι, όμως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα δικαστήρια, καθώς δεσμεύεται ο παίκτης με συμβόλαιο. Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ στο ματς με τον Δικέφαλο του βορρά έχει προκαλέσει σοβαρό θέμα, με την διοίκηση του συλλόγου να τον καλεί σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία του από το ματς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και στην υπόθεση του Γάλλου φόργουορντ, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.