Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη σπουδαία βοήθεια/στήριξη του ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, του πρόεδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και του χορηγού Γιώργου Λεριώτη αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλο το χώρο του γυναικείου μπάσκετ φέτος, καθώς το όνομα του συλλόγου έδωσε αίγλη στη διοργάνωση!

Τι κι αν οι Ερυθρόλευκες δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και μόνο η παρουσία τους ήταν αρκετή για να φέρει, η φετινή Euroleague την υπογραφή τους. Η ομάδα του Πειραιά είχε αξιοπρεπή παρουσία σε όλους τους αγώνες, πέτυχε δύο νίκες κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και δικαίωσε όλους όσους προσπαθούν να πετύχουν κάτι καλό στο γυναικείο μπάσκετ.

Επιπλέον, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ως έδρα το θρυλικό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, χωρητικότητας 12.000 θέσεων, αποτέλεσε σημείο αναφοράς, ενώ το πλέον σημαντικό έχει να κάνει με την εμπορικότητα των αγώνων του Ολυμπιακού!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα παιχνίδια της ομάδας βρέθηκαν στην τρίτη θέση(!) σε σύνολο 16 ομάδων σε προβολές (views) στο επίσημο κανάλι της FIBA στο YouΤube, γεγονός αν μη τι άλλο που ξεπερνά κάθε προσδοκία!

Όλα τα παραπάνω εξηγούν, το γιατί η αποστολή του Ολυμπιακού θα έχει τριπλή εκπροσώπηση στο Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξάγεται από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου, στο Σοπρόν της Ουγγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (12/4) θα αναχωρήσουν με τελικό προορισμό το Σοπρόν ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Γιώργος Λεριώτης, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας και η τιμ μάνατζερ, Εύη Δημητράτου με σκοπό να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα παιχνίδια του Final 4 και να έχουν επαφές με τους αξιωματούχους της FIBA.