Ο Στιβ Μπαρτ οδήγησε το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πολύτιμο διπλό επί της Κύμης, συνδυάζοντας την εξαιρετική εμφάνιση του με μία ξεχωριστή επίδοση. Ο Αμερικανός έφτασε τους 400 πόντους, επίδοση που σημείωσε μόνο ένας ακόμη παίκτης στην ιστορία των Κρητικών, στην κανονική περίοδο μιας σεζόν.

Το ίδιο είχε καταφέρει ο Ντιόντε Κρίστμας αφού είχε 437 πόντους σε 24 παιχνίδια κανονικής περιόδου της σεζόν 2011-12. Τους 400 πόντους σε μία σεζόν είχε φτάσει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ το 2012-13, μέσα όμως κι από τα 11 παιχνίδια της ομάδας στα πλέι οφ.

*Ο Αμερικανός γκαρντ ευστόχησε και στα επτά δίποντα που επιχείρησε και με αυτά ξεπέρασε τα 200 στην Betshop Basket League. Έχει πλέον 201/367 (54,76%).

*Ακόμη ο Μπαρτ είχε 4/6 τρίποντα, με τα οποία έφτασε στα 51 εύστοχα και στην 7η θέση της σχετικής λίστας του Ρεθύμνου Cretan Kings στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, τον Μαρκ Κάρτερ.

*Με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που είχε κόντρα στην Κύμη, ο Τράβις Ντάνιελς μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας των Κρητικών στην Betshop Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε τα 190 και ξεπέρασε τον Κένι Γκάμπριελ που είχε 185 στη σεζόν 2013-14.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε ο Κιθ Κλάντον έγινε ο 14ος στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό.

*Το Ρέθυμνο Cretan Kings εκτέλεσε με πολύ υψηλά ποσοστά εντός παιδιάς. Από μέση και κοντινή απόσταση ιδιαίτερα, ήταν εντυπωσιακός αφού είχε 23/32 δίποντα. Αυτό το 71,87% μάλιστα, συνιστά νέο ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΚ στη 10η αγωνιστική με 70,83% (34/48).

*Ο Κρις Χόρτον πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των “double-double”, φτάνοντας για 9η φορά σε αυτήν την επίδοση με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός της Κύμης είναι ο πρώτος της σχετικής λίστας, αφού τον ακολουθεί ο Σον Έβανς του Ήφαιστου με επτά. Χάρη στα δικά του double-double, η Κύμη έχει την πρωτιά και με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έφτασε τα 13 και ακολουθεί με οχτώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.