Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με αντίπαλο τη Λαμία, με τους ποδοσφαιριστές να είναι αρκετά ευδιάθετοι.

Η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ, μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα για την αναμέτρηση με τον σύλλογο από την Φθιώτιδα και τον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου για την σεζόν που ολοκληρώνεται.

«Ακόμη ένα ματς, ένα βήμα πιο κοντά», δείχνοντας την ανυπομονησία που υπάρχει στις τάξεις του Δικεφάλου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ωστόσο έκλεισε με απρόοπτο καθώς ο Λέο Ζαμπά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής (7/4). Στην τελευταία προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στημένες φάσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος οπότε προτιμήθηκε να μην είναι στους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Άκπομ και Σφιντέρσκι.