Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε η Βικτώρια Δέλλα, κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα, μοιραζόμενη στιγμές από το βράδυ της αποφοίτησής της.
Περίπου σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, η νεαρή Βικτώρια γιόρτασε την αποφοίτησή της από το σχολείο, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, πατέρας και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένοι, με τη Βικτώρια να αναφέρει πως μαζί της ήταν και το «αστέρι» της, εννοώντας τη μητέρα της.
«Στην αποφοίτησή μου, οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μου ήταν μαζί μου: το αστέρι μου και ο μπαμπάς μου» έγραψε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για τη μητέρα της, σημείωσε: «Μαμά μου, μπορεί να μη σε κρατούσα από το χέρι εκείνη τη στιγμή, όμως σε ένιωθα δίπλα μου. Η αγάπη σου, όσα μου έμαθες και όσα μου χάρισες με ακολουθούν κάθε μέρα. Μου λείπεις όσο τίποτα και θα μου λείπεις για πάντα. Ελπίζω να ήσουν περήφανη για μένα, γιατί κάθε μου βήμα έχει μέσα του κι ένα κομμάτι από εσένα».
Η Βικτώρια αναφέρθηκε και στον πατέρα της, γράφοντας: «Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου και το μεγαλύτερό μου στήριγμά μου».
«Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σας αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις», κατέληξε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.







