Την πλήρη κυριαρχία της εντός των ιταλικών τειχών, επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της Κάλιαρι με 2-0 μέσα στη Σαρδηνία και πλέον περιμένουν απλά, πότε θα κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξε ο Μπονούτσι στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερναρντέσκι, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Κράνιο για το 1-0.

Η Κάλιαρι είχε τις ευκαιρίες της προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο όχι μόνο δεν το έπραξε, αντιθέτως δέχτηκε και 2ο. Στο 85′ το παιδί-θαύμα της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Μόιζε Κιν, εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Μπετανκούρ και σκόραρε για το 2-0, πετυχαίνοντας έτσι το 4ο τέρμα του στα τελευταία τέσσερα ματς με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 81 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +18(!) από την 2η Νάπολι. Από την άλλη η Κάλιαρι παρέμεινε στην 13η θέση με 33 βαθμούς, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.