temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και στα δημοσιογραφικά
Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και στα δημοσιογραφικά

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πήγε στα δημοσιογραφικά και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιώργο Λυκουρόπουλο, με την ένταση να εκτονώνεται μετά από παρέμβαση του Γιώργου Μίνου.

Ενταση και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς τους ΠΑΟΚ και δημοσιογράφο της ΕΡΤ είχαμε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ λίγο μετά τις 18:00 ανέβηκε στα δημοσιογραφικά του γηπέδου του Παναιτωλικού και επιτέθηκε φραστικά στον Γιώργο Λυκουρόπουλο, με τον έτερο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιώργο Μίνο, να λειτουργεί πυροσβεστικά.

Ο Γιώργος Μίνος βλέποντας το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, μπήκε στη μέση και ζήτησε από τους οπαδούς του Δικεφάλου να αποχωρήσουν από το σημείο, όπως και έγινε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Η έγκαιρη επέμβαση του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ ηρέμησε τα πνεύματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν περαιτέρω… παρατράγουδα.

Υπενθυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί επεισόδια στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πετάνε μολότοφ και να δημιουργούν υλικές ζημιές στα καταστήματα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων