Τι και αν έχει εκδοθεί ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης. Τι και αν βρισκόμαστε σε μια περίοδο τρομερής όξυνσης με διαδοχικά περιστατικά τρόμου με πρωταγωνιστές χούλιγκαν. Το Κράτος κοιτάζει τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να νιώθει υπερβατικά. Πως είναι πάνω απο όλους. Σιγά μην εξαιρούσε τους νόμους.

Κάπως έτσι; Το αστυνομικό ρεπορτάζ φέρνει στο προσκήνιο «μάχες» αυτή την ώρα στο Αγρίνιο. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Αψηφώντας λοιπόν την απόφαση για μεμονωμένη μετακίνηση τους στο Αγρίνιο αλλά και τις σχετικές εκκλήσεις της ΠΑΕ (που παρά ταύτα θα φροντίσει και πάλι ώστε να προκύψουν τα απαραίτητα εισιτήρια για είσοδο στις κερκίδες), οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στις 4 το μεσημέρι λοιπόν προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και την οδό Τσικνιά. Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης. Σύντομα έγιναν αντιληπτοί από ντόπιους. Και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Αναφέρθηκαν ήδη δύο ελαφρείς τραυματισμοί ενώ το κατάστημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν εκατέρωθεν βόμβες μολότοφ (!). Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επέμβαση με χρήση δακρυγόνων. Στο σημείο αυτό και σε άλλα της πόλης έχουν αναπτυχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν ήδη και προσαγωγές.

Πιο συγκεκριμένα: Τα επεισόδια σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου και σε καφετέριες της Ηλία Ηλιού και της 34ου Συντάγματος, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναιτωλικού, των οποίων ο σύνδεσμος βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραΐσκάκη.

Προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα. Όπως ήταν φυσιολογικό επικράτησε πανικός , ενώ την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά μόλις έξι αστυνομικοί!

Ακολούθησε ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που παρατάθηκαν μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Στο μεταξύ οπαδοί του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν με δεκάδες άλλους με αποτέλεσμα να σημειωθούν συγκρούσεις με αστυνομικούς στην οδό Ζωοδόχου πηγής

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και κατάφεραν να απωθήσουν περίπου εκατό οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην πόλη βρίσκονται εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία του Αγρινίου. Η κατάσταση δείχνει πως δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί.