Με Γαλλίδα μητέρα και Κροάτη πατέρα, η Υβόννη Μπόσνιακ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Αμέσως μόλις τελείωσε τις σπουδές της θέλησε να ταξιδέψει με σκοπό να γνωρίσει άλλους τόπους.

Κάπως έτσι «βρέθηκε» στην Ελλάδα όπου, ενώ αρχικά σχεδίαζε να μείνει μόνο για δύο μήνες, κατέληξε να ζει μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια. «Το παραδέχομαι, ερωτεύτηκα τα πάντα».

Η καριέρα της στον χώρο της μόδας ξεκίνησε από το μόντελινγκ αλλά, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, θα ήταν αδύνατον για ένα τόσο ανήσυχο πνεύμα να περιοριστεί σε αυτό. Το πρώτο της βήμα υπήρξε η συνεργασία με ένα μεγάλο brand, για το οποίο σχεδίασε τρεις προσωπικές κολεξιόν, ενώ το 2016, έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, άνοιξε το δικό της ατελιέ. Πλέον έχει το δικό της brand, ένα fashion brand το οποίο συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα καλύτερα και ανερχόμενα στην Ευρώπη.

Στο άρθρο του Λευτέρη Τρίγκα στο BHMAgazino, η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει την ιστορία του οίκου, εξηγεί γιατί ερωτεύτηκε την Ελλάδα και πώς αισθάνεται που βρίσκεται ανάμεσα στους ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»