Μετά από ένα τριήμερο ξεφάντωμα για τους πολλούς μια γεμάτη εβδομάδα άρχισε με διάφορες υποχρεώσεις να… τρέχουν, τις οποίες πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Βοηθητικά στην προσπάθειά μας για επιστροφή στην κανονικότητα λειτουργεί η Σελήνη που από τον Ταύρο περνάει μέχρι το απόγευμα στους Διδύμους γεμίζοντάς μας ενέργεια και δυναμώνοντας τα ανακλαστικά μας για να ανταπεξέλθουμε στις επιταγές εργασίας και σπιτιού. Με τον κυβερνήτη των Δίδυμων, τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία δεν θα λείψουν τα εμπόδια, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα πλήξουμε κιόλας.

Ευτυχώς ενισχυτικά λειτουργεί και η αυριανή σύνοδος Ήλιου, Ερμή, Πλούτωνα και Δία, που θα μας φέρει ιδέες ενδεχομένως και συναντήσεις (ενίοτε καρμικές) δίνοντάς μας μια δεύτερη ευκαιρία για να δρομολογήσουμε τις υποθέσεις μας.

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται Ταύροι και Δίδυμοι, οι οποίοι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που θα σας δοθούν μέσα στην ημέρα για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθείς και Τοξότες υπολειτουργείτε αλλά καθώς οι γύρω σας δεν συμμερίζονται την κατάστασή σας δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε επιπλέον για να αντεπεξέλθετε στο πρόγραμμά σας. Εφόσον έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και οργανωθείτε σωστά δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε.

Κριοί και Ζυγοί σας απασχολούν τα οικονομικά. Για αρχή κάντε λίγο κράτει… Πιο συγκεκριμένα σήμερα:

Κριέ να είσαι αμερόληπτος στις κρίσεις σου.

Ταύρε εστίασε στα καθήκοντά σου.

Δίδυμε εκμεταλλεύσου τον χρόνο για να οργανωθείς.

Καρκίνε φτιάξε το οικονομικό κι όχι μόνο πλάνο σου.

Λέοντα επικεντρώσου στις εκκρεμότητες.

Παρθένε μην ξεπερνάς τις αντοχές σου.

Ζυγέ οργάνωσε το πρόγραμμά σου.

Σκορπιέ όλα τα ζητήματα έχουν τη λύση τους.

Τοξότη κινήσου προσεκτικά.

Αιγόκερε κάλυψε τις ανάγκες σου.

Υδροχόε έχεις αίσθηση των ευθυνών σου.

Ιχθύ μην αμελείς την υγεία σου.

Σε πείσμα της μουντής ημέρας που ξημέρωσε με βροχές σε αρκετές περιοχές αλλά και του πλανητικού  σκηνικού που φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια, προσπαθήστε για το καλύτερο στα ζητήματα που σας απασχολούν. Και βλέπετε…