Με μια προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή και αέρας) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τον Στέλιο Κίτσιου που συνεχίσεις τις θεραπείες δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα καθώς ο Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής. Μάλιστα ο Μαροκινός άσος με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε πως είναι έτοιμος και δυνατός.
Η τελευταία προπόνηση και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ
Με μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή θα παρατάξει την ομάδα του ο Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στον ΟΦΗ με τον Λέο Ζαμπά να παίρνει τη θέση του Δημήτρη Λημνιού.
Τελευταία Νέα
- Σοκ σε Ευρώπη και Ελλάδα: Σπέρμα από δότη με γονίδιο που προκαλεί καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη σχεδόν 200 παιδιών
- Φρίκη: Σύζυγος στραγγάλισε και διαμέλισε τη γυναίκα του πριν την πολτοποιήσει στο μπλέντερ
- Βροχή πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ: 28,8 εκατ. ευρώ σε βιολογική κτηνοτροφία και μελισσοκομία