Σαν ένα κακό όνειρο μοιάζει ένα χρόνο μετά το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και δίνει τη δική του μάχη, προκειμένου να επανέλθει ξανά στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητά του. Μάλιστα, οι γιατροί δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης του παρουσιαστή μετά το τροχαίο, δεν πίστευαν ότι θα καταφέρει να επανέλθει.

Σχεδόν μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συγκινεί όταν αντικρίζει ξανά το μικρό του γιο, Αλέξανδρο μαζί με τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του, Εβελίνα δήλωσε: «Μόλις είδε το γιο του χαμογέλασε διάπλατα. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει… Αλλά αυτή την εικόνα που είχε μόλις είδε τον γιο του δε θα την ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μας, ο Αλέξανδρος έτρεξε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και του έλεγε «σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά μου…». Και ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να τον χαϊδέψει. Αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, μετά κοιταζόντουσαν στα μάτια για ένα λεπτό… Εικόνες που δε θα ξεχάσω ποτέ… Το 2018 ήταν άσχημο για εμάς, παρακαλούσαμε να μείνει στη ζωή ο Κωνσταντίνος και τώρα λέμε τέλος του 2019 να είναι στο σπίτι μας».

https://www.youtube.com/watch?v=nf22IRmYac4