Εντάξει ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε τα πλήθη με το μπάσκετ που έπαιξε στο Μόναχο. Το είπε και ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Το ζητούμενο όμως για την ομάδα του λιμανιού στο Μόναχο ήταν πρώτα απ’ όλα η νίκη. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν περιθώρια να χάσουν στην Γερμανία και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Ήταν μεγάλη ανάσα για τον Ολυμπιακό η νίκη επί της Μπάγερν. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με το βαθμολογικό σκέλος (τώρα οι πειραιώτες είναι στο 4-4) όσο και για την ψυχολογία της ομάδας του λιμανιού ενόψει της συνέχειας. Μπορεί να φανταστεί κάποιος το κλίμα στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν είχε επιτευχθεί η νίκη στο Μόναχο; Αφήστε καλύτερα.
Η «έκρηξη» του Λεντέι την πιο κρίσιμη στιγμή και η επιστροφή του Αγραβάνη
Ο Αμερικανός μπορεί να προσφέρει πολλά στην επίθεση παίζοντας στο 4. Το δείχνει στα τελευταία παιχνίδια κι αυτό είναι μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό. Ο Μπλατ χαμογελάει με τις εμφανίσεις του Αμερικανού και περιμένει τον Αγραβάνη για το 5.
Τελευταία Νέα
- Βιολάντα: «Τα παιδιά της λαμβάνουν ηρεμιστικά για να διαχειριστούν το σοκ» – Τι λέει συγγενής θύματος της φονικής έκρηξης
- Δαχτυλίδια διαζυγίου: Η νέα μόδα που κάνει τις γυναίκες να γιορτάζουν το τέλος του γάμου τους
- Κακοποιημένα παιδιά στην Κρήτη: Στο Αυτόφωρο ο παππούς που είχε την επιμέλεια – Γιατί τον κατηγόρησε η εγγονή του