Κανονικά θα γίνει το Σάββατο 25/8 η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που συνεδρίασε την Παρασκευή 24/8.

Στη Λίγκα, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για υποβιβασμό τριών ομάδων στο τέλος της περιόδου, άνοδο μίας από τη Football League αλλά ταυτόχρονα και μπαράζ του 13ου με τον 2ο της β’ κατηγορίας για να προκύψουν οι 14 ομάδες την περίοδο 2019-20, υπήρχαν σκέψεις ακόμη και για αναβολή αφού δεν δέχονται το μπαράζ.

Το νομικό πλαίσιο δεν βρέθηκε όμως και παράλληλα, ο μπαμπούλας της Nova, και οι ρήτρες που υπάρχουν σε περίπτωση αναβολής, έκανε τους ανθρώπους του συνεταιρισμού να μην τραβήξουν το σκοινί στα άκρα.

Όπως αποφασίστηκε, το πρωτάθλημα ξεκινάει αλλά η Λίγκα υποστηρίζει ότι ισχύει η προκήρυξη που έστειλε στην ΕΠΟ (και απορρίφθηκε – τροποποιήθηκε με την προσθήκη του μπαράζ) και θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας με την ελπίδα να «ρίξει» την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η σέντρα λοιπόν, θα γίνει αύριο Σάββατο (25/8) στις 19.15 με τους αγώνες ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – Ατρόμητος. Ο πρώτος θα μεταδοθεί από τη Novasports και ο δεύτερος από την ΕΡΤ.