16/1/2014

Την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ακατάπαυστης προσφοράς στο χώρο της υγείας κήρυξε η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κατά τη διάρκεια του ετήσιου ενδοεπιχειρησιακού συνεδρίου της στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2014, στο συνεδριακό της κέντρο στο Νέο Ψυχικό.

Για τα 100 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία θα οργανώσει μέσα στο έτος πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις για κάθε ιατρική ειδικότητα, πχ. Εβδομάδες Καρδιολογίας, Ακτινολογίας, Πνευμονολογίας κ.λπ. με προσκεκλημένους ξένους ομιλητές και καλεσμένους Ιατρούς και Επαγγελματίες της Υγείας της χώρας μας. Καθόλο το 2014 δε, θα προσφέρει τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει σε ειδικές τιμές. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου.

Η εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη οικογενειακή ελληνική επιχείρηση διαθέσεως ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Παπαποστόλου το 1914, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκαταλέγεται μεταξύ των 400 αμιγώς οικογενειακών επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά (ανήκουν και διοικούνται αμιγώς από οικογένειες).

Κύρια δραστηριότητά της είναι η διάθεση και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, Διαγνωστικά Κέντρα και Ιδιωτικά ιατρεία. Συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού και είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και την υλικοτεχνική υποδομή για την εκτέλεση έργων turn – key «με το κλειδί στο χέρι», για την παράδοση στο σύνολο μίας Κλινικής, ενός Νοσοκομείου ή ενός Ιατρείου.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει:
• Εκπόνηση μελέτης ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού Νοσηλευτικών Μονάδων 
• Εκπόνηση μελέτης εγκατάστασης του εξοπλισμού 
• Προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού 
• Εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού 
• Διαρκή τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από