Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, ένα υπερσύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας από το 2008, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού πολυχώρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης.

Πάνω από 1.000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα. Eπώνυμοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, προσωπικότητες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, εκδότες, προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της κοσμικής ζωής της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ιατρικού διεπιστημονικού κέντρου και να ενημερωθούν για τις ιατρικές ειδικότητες που διαθέτει.

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε ότι ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του Athens Beverly Hills Medical Group αποτελεί η συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων, με κοινό παρανομαστή όχι μόνο τη βελτίωση της εμφάνισης του ανθρώπου, αλλά την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητεςμε διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εκάστοτε προβλημάτων, τόνισε ο Δρ. Αθανασίου.

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης πλαστικός χειρουργός κ. Malcolm Paul, πρ. Πρόεδρος της Αμερικανικής Κοινωνίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (American Society for Aesthetic Plastic Surgery – ASAPS), ο οποίος εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το εγχείρημα αυτό δηλώνοντας ότι θα ενημερώνει για τις καινούργιες χειρουργικές και τεχνολογικές καινοτομίες.

Το Athens Beverly Hills Μedical Group στη Γλυφάδα αλλά και το Athens Beverly Hills Plastic Surgery στοΚολωνάκι, επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα διάσημοι συνάδελφοι του Δρ. Αθανάσιου Αθανασίου από όλο τον κόσμο προκειμένου να προβούν σε ανταλλαγές απόψεων και χειρουργικών τεχνικών τόσο σε θέματα αισθητικής, όσο και επανορθωτικής χειρουργικής γενικότερα.

Αναλυτικά,οι ιατρικές ειδικότητεςπου περιλαμβάνονται στο Athens Beverly Hills Medical Group είναι οι εξής:

1. ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Στo Athens Beverly Hills Medical Group πραγματοποιούνται επεμβάσεις αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής,

· για το πρόσωπο: facelift, browlift, mid-facelift, necklift, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, γενειοπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών

· για το σώμα: αυξητική στήθους, μείωση στήθους, ανόρθωση μαστών, αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, ανισομαστία, κοιλιοπλαστική,ανόρθωση μηρών-γλουτών, λιπογλυπτική, λιποαναρρόφηση, βραχιονοπλαστική, αιδιοπλαστική, αυξητική πέους.

Με σταθερή επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό, το Athens Beverly Hills Medical Group εφαρμόζει νέες χειρουργικές τεχνικές που σε συνδυασμό με τη χρήση καινοτόμων μηχανημάτων αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας και το αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι:

· Η τεχνική αφαίρεσης της λιπώδους σφαίρας που βρίσκεται κάτω από τις παρειές επαναφέρει πιο τονισμένες γωνίες στο πρόσωπο και πιο «λεπτά μάγουλα»

· Hλιποαναρρόφηση VASER, η οποία μέσω υπερήχων επιτυγχάνει πέρα από την κλασική λιποαναρρόφηση ταυτόχρονη σύσφιξη των σημείων όπου εφαρμόζεται εξομαλύνοντας το περίγραμμα της σιλουέτας

· Το MAKROLANE ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχέεται στην περιοχή των γλουτών δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης γλουτών

· Αυξητική στήθους με ειδικό τρόπο επιλογής μεγέθους και σχήματος ενθεμάτων (ανατομικών – στρογγυλών).

2. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Εξειδικευμένοι δερματολόγοιτου Athens Beverly Hills Medical Group με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος καλύπτοντας όλο το φάσμα των δερματολογικών καταστάσεων από τις πιο ήπιες θεραπείες αναζωογόνησης και ανάπλασης έως τα πιο δύσκολα δερματολογικά περιστατικά:

· Laser αποτρίχωσης με το νέα γενιάς laser Arion Alexandrite, το οποίο εγγυάται γρηγορότερο αποτέλεσμα με λιγότερο αριθμό συνεδρίων και ανώδυνη εφαρμογή, ενώ διαθέτει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαυρισμένο δέρμα καθώς και σε δέρμα με λεπτή καστανή τρίχα

· Laser νέων τεχνολογιών για αναδόμηση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση ακμής σε οξύ και μη στάδιο με το ειδικό μηχάνημα ISOLAZ, αφαίρεση ευρυαγγειών και τατουάζ

· Laser Fraxel: μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser παράγει μικροσκοπικές βαθιέςστήλες ανάπλασης στο δέρμα αποβάλλοντας τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών, επιτυγχάνοντας έτσι έντονη αναζωογόνηση του δέρματος και σύσφιξη

· Θεραπεία βλαστοκυττάρων για έντονη ανάπλαση προσώπου

· Ενέσιμες θεραπείες για ανάπλαση, αναδόμηση, σύσφιξη της επιδερμίδας και γενικότερα αντιμετώπιση διαφόρων δερματολογικών προβλημάτων: botox, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία (ετερόλογη και αυτόλογη), αναζωογόνηση ιστών με PRP (Platelet Rich Plasma)

· Διάγνωση δερματικών βλαβών στις στοιβάδες του δέρματος, με ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα (VISIA)

· Δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα με τη χρήση του πρωτοποριακού θεραπευτικού μηχανήματος COAXMEDCRF που συνδυάζει την εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων με υπέρηχο.

3. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Μία νέα ειδικότητα, αυτή της αντιγήρανσης, προστίθεται στους τομείς δραστηριοποίησης του Athens Beverly Hills Medical Group. Σε συνεργασία με την Ορθοβιοτική, το πρώτο πρότυπο πολύ-ιατρείο προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης στην Ευρώπη, στοχεύει στη βελτιστοποίηση της υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.

Μέσα από ειδικά προγράμματα πρόληψης και αντιγήρανσης, εξατομικευμένες εξετάσεις, συντονισμό ορμονών, γονιδιακό έλεγχο, health coaching και με την εγγύηση της ιατρικής ομάδας της Ορθοβιοτικής, της οποίας ηγείται ο Δρ. Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, είναι εφικτόνα εμποδιστεί, να καθυστερήσει ή να ανατραπεί η εκδήλωση των συμπτωμάτων γήρανσης. Κεντρικός άξονας είναι η αλλαγή της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς απέναντι στο γήρας και η πρόληψη των συνεπειών αυτού, για αυτό και η ειδικότητα της αντιγήρανσης αφορά όχι μόνο σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας αλλά και σε νεαρότερους άνδρες και γυναίκες.

4. ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η οφθαλμική πλαστική συμπληρώνει τη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου. Αποτελεί έναν εξειδικευμένο κλάδο της οφθαλμολογίας, αναπτυγμένο περισσότερο στην Ευρώπη και την Αμερική, που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων των βλεφάρων, της δακρυϊκής συσκευής και του οφθαλμικού κόγχου. Στο Athens Beverly Hills Medical Group εξειδικευμένος συνεργάτης οφθαλμοπλαστικής πραγματοποιεί laser οφθαλμικών παθήσεων, αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στα μάτια, στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια και την ευρύτερη περιοχή.

5. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους μαιευτήρες – γυναικολόγους, παρέχονται στο Athens Beverly Hills Medical Group εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν σε:

· παρακολούθηση κύησης (ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου)

· υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (ΙVF)

· λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική

· ουρογυναικολογία και ακράτεια ούρων

· αισθητική γυναικολογία

6. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Απεριόριστες καιολοκληρωμένες δυνατότητες παρέμβασης προσφέρονται στο Αthens Beverly Hills Medical Group για τη βελτίωση της αισθητικής των δοντιών. Βελτίωση σχήματος, μεγέθους, απόχρωσης των δοντιών, ενίσχυση της αντοχής τους, αποκατάσταση αυτών που δεν υπάρχουν πια – είναι μερικές από τις λύσεις που προσφέρονται με τη χρήση θεραπειών όπως:

· Λεύκανση: το χαμόγελο φωτίζεται με μία γρήγορη, ασφαλή και ανώδυνη επίσκεψη

· Veneers – Όψεις πορσελάνης: με μικρή παρέμβαση επιτυγχάνεται μόνιμη λευκότερη απόχρωση και βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους των δοντιών

· Bonding – Όψεις ρητίνης: παρόμοια αποκατάσταση με τα veneers όπου αντί της πορσελάνης χρησιμοποιείται ρητίνη

· Full Ceramic Crowns – Ολοκεραμικές στεφάνες: επιλέγονται όταν τα φυσικά δόντια απαιτούν εκτός από την αισθητική τους βελτίωση και ενίσχυση της αντοχής τους ή όταν έχουν προηγούμενες προσθετικές εργασίες

· Dental Implants – Οδοντικά εμφυτεύματα: τα εμφυτεύματα αποτελούν την πιο όμορφη, κοντινή στο φυσικό, αποκατάσταση δοντιών που δεν υπάρχουν πια. Κυρίαρχο πλεονέκτημά τους είναι η διαφύλαξη των υπαρχόντων φυσικών δοντιών που δεν τροχίζονται για να στηρίξουν γέφυρες.

ΤΜΗΜΑ LIFE COACHING

Το Αthens Beverly Hills Medical Group προχώρησε σε μία πρωτοποριακή συνεργασίαμε τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου, (ιδρύτρια του Κέντρου Life Coaching Greece, από τις πρώτες Life Coaches στην Ελλάδα, πιστοποιημένη από το International Coach Federation), η οποία κατόπιν ραντεβού θαπαρέχεισυνεδρίες Life Coaching.Η «συνεργατική» προσέγγιση των παραπάνω διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων και του Life Coaching έχει ως στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ψυχολογική αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. Το Life Coaching είναι ο τρόπος να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ του που βρισκόμαστε και που θέλουμε να πάμε και βασίζεται στην ανάδειξη, ιεράρχηση και υλοποίηση των πραγματικών προσωπικών αναγκών και στόχων μας. Αλλάζει και εξελίσσει θετικά τη ζωή μας σε όλους τους τομείς: αυτοπεποίθηση, προσωπικές σχέσεις, καριέρα, στρες, εσωτερική ισορροπία και ηρεμία.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Στις νέες εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα λειτουργεί και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών (Athens Beverly Hills Cosmetics). Διατίθεται ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα που βασίζεται στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής βιοτεχνολογίας, ενώ προσφέρονται και custommade προϊόντα που δημιουργούνται αποκλειστικά βάσει των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

___________________________________________________________________________

Με την αφορμή των εγκαινίων, στους χώρους του Αthens Beverly Hills Medical Group εκτίθενται έργα ζωγραφικής της ελληνο-γαλλίδας καλλιτέχνιδος Όλγα Καραδήμος από τη σειρά «Πορτρέτα» (www.olgakaradimos.com).

Eπίσης, και αποκλειστικά για το Athens Beverly Hills Medical Group, η Riche εκθέτει το (ICON). Ένα πολυδύναμο φωτεινό μέσο από πλεξιγκλάς και ατσάλι στο οποίο ενθέτονται δημιουργίες του εικαστικού Ελευθέριου Αμπατζή (www.riche.gr).