Αλλαγές θα γίνουν Δευτέρα και Τρίτη, στα δρομολόγια του Προαστιακού και στο τμήμα Ανω Λιόσια-Νερατζιώτισσα, λόγω των έργων που εκτελούνται στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Τα δρομολόγια Aνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα θα πραγματοποιούνται από λεωφορεία του ΟΑΣΑ και θα ξεκινούν στις 06:05 με συχνότητα ανά μισή ώρα.
Ειδικότερα, η αφετηρία της γραμμής θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Φυλής, μπροστά στον Σταθμό του Προαστιακού “Α. ΛΙΟΣΙΑ” και 20 μ. πριν από τη στάση με την ονομασία “ΓΕΦΥΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ”, ενώ το τέρμα της γραμμής θα βρίσκεται στην οδό Νερατζιωτίσσης μπροστά στο Σταθμού του Προαστιακού “ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ”, Επισημαίνεται πως οι επιβάτες των λεωφορείων θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί μόνον το ανάλογο εισιτήριο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.