Με την ελπίδα ότι ο καιρός του προσεχούς τριημέρου (25η Μαρτίου) θα είναι καλύτερος από το προηγούμενο (Καθαρά Δευτέρα), πολλοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται για μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Ποιοι όμως είναι οι προορισμοί που μαγνητίζουν τους ταξιδιώτες αυτήν την περίοδο; Η trivago πραγματοποίησε έρευνα* βάση των αναζητήσεων που έγιναν στην ηλεκτρονική της σελίδα (www.trivago.gr) και μας λύνει την απορία.

Ιδού λοιπόν το δικό της Τοπ-10 με τις κορυφαίες περιοχές (σε παρένθεση οι προορισμοί που πρωταγωνίστησαν πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο):

1. Θεσσαλονίκη (Ναύπλιο)

2. Ναύπλιο (Θεσσαλονίκη)

3. Αθήνα (Αθήνα)

4. Ιωάννινα (Μονεμβασιά)

5. Καστοριά (Ρώμη)

6. Πήλιο (Βόλος)

7. Βόλος (Μπάνσκο)

8. Ύδρα (Ιωάννινα)

9. Ρώμη (Ρόδος)

10. Πάτρα (Πορταριά)

Μία μικρή γεύση από τη «νικήτρια» Θεσσαλονίκη, αξίζει να πάρετε μέσα από το βιντεάκι που έχει ανεβάσει στο YouTube ο οργανισμός Visit Greece σε συνεργασία με το Daily Secret. Με αφετηρία την Πλατεία Αριστοτέλους θα κάνετε μία ψηφιακή βόλτα στην ηλιόλουστη παραλία με φόντο τον Θερμαϊκό και συνεχίζοντας στην καρδιά της πόλης θα ανακαλύψετε πολλές άγνωστες, αλλά πανέμορφες, γωνιές της.

*Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα που προκύπτουν από τις αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην trivago από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 15 Μαρτίου 2016, για ταξίδια μεταξύ 24 και 28 Μαρτίου 2016 και για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2015 και 17 Μαρτίου 2015, για ταξίδια μεταξύ 24 και 29 Μαρτίου 2015.