Την έναρξη του προγράμματος World of Difference, για μια ακόμη χρονιά, ανακοίνωσε το ίδρυμα Vodafone.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα σε 10 νέους από όλη την Ελλάδα να εργαστούν για έξι μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και το Ιδρυμα Vodafone να καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές.

Με κεντρικό άξονα την τεχνολογία, οι νέοι που θα λάβουν μέρος στον φετινό κύκλο του προγράμματος καλούνται να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού της επιλογής τους ή έναν Οργανισμό που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχής έως και τα μεσάνυχτα της 14ης Οκτωβρίου.

Κάθε άτομο έχει δικαίωμα μιας μόνο δήλωσης συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 35 ετών και να είναι κάτοικοι Ελλάδας.

Οσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει  να έρθουν σε επικοινωνία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, να λάβουν τη στήριξή του και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο που θα αναλάβουν για το διάστημα της απασχόλησής τους.

Στη συνέχεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να συμπληρώσουν  ηλεκτρονικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/, το έντυπο δήλωσης.

Το Ιδρυμα Vodafone θα καταβάλει στον οργανισμό που θα επιλέξουν οι επιτυχόντες να εργαστούν το μεικτό ποσό των 8.000 ευρώ. Μετά την απόδοση κρατήσεων και φόρων από τον οργανισμό, το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί ως αμοιβή.