Κύπρος: Αύξηση πληθυσμού στα κατεχόμενα υποδεικνύει ο Ερντογάν

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2018 16:14 |
Κύπρος: Αύξηση πληθυσμού στα κατεχόμενα υποδεικνύει ο Ερντογάν

Αύξηση του πληθυσμού στα κατεχόμενα προτείνει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου η οικονομία στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με εκείνη των Ελληνοκυπρίων. Αυτό, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, που επικαλούνται το τουρκικό πρακτορείο «Ντογάν», φέρεται να υπέδειξε ο Τούρκος Πρόεδρος στον «πρωθυπουργό» του παράνομου τουρκοκυπριακού καθεστώτος Τουφάν Ερχουρμάν και στον «αντιπρόεδρο» Κουντρέτ Οζερσάι κατά τη συνάντηση, που είχαν την περασμένη βδομάδα στην Άγκυρα.

Το τουρκικό πρακτορείο, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές, αναφέρει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «η διασφάλιση της ισορροπίας με τον νότο θα ωφελήσει τον τουρκοκυπριακό λαό».

Για το φυσικό αέριο φέρεται να έδωσε το μήνυμα ότι «θα προστατευτούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων μέχρι τέλους». Είπε ακόμη ότι οι Ελληνοκύπριοι ή θα περιμένουν τη λύση ή θα πρέπει να εντάξουν τους Τουρκοκύπριους στη διαδικασία (γεωτρήσεις)». «Κάτι άλλο εκτός από αυτό δεν είναι αποδεχτό» φέρεται να δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

2
ταλαίπωρος έλληνας
13/03/2018 23:13
Η συνταγή αυτή είναι γνωστή. Λειτούργησε στο Κόσοβο, δεν λειτούργησε όμως στην Παλαιστίνη. ¨Οταν οι γείτονες θεωρούν ότι η ποσότητα είνα προτιμότερη από την ποιότητα, όταν χρησιμοποιούν με άλλα λόγια τα γενητικά τους όργανα σαν όπλα και μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού, τότε η επιστήμη της ψυχικής υγείας σηκώνει τα χέρια. Και ο ίδιος ο Ερντογάν όπως και οι όμοιοι του είναι αποτέλεσμα αυτής της πρότασης, θαυμάστε τους! Ένας υπερπληθυσμός θα οδηγήσει στην ανέχεια, σε κρίση και σε πόλεμο στην Κύπρο! Ο Ερντογάν θέλει τον πόλεμο για να αναβιώσει την οθωμανική αυτοκρατορία! Ξεχνά όμως ποιό ήταν το τέλος της! Τα οθωμανικά του όνειρα και το άσπρο παλάτι, που έκτισε για την αφεντιά του είναι απόδειξη, ότι η γείτονες μας γύρισαν 200 χρόνια πίσω. Δεν είναι μόνον ο Ερντογάν ανεγκέφαλος αλλά και οι υποστηρικτές του, που οδηγούν την χώρα τους στον μεσαίωνα. Το άμεσο ερώτημα είναι τι έχει να αντιτάξει η Ελλάδα και η Κύπρος στην στρατηγική του Ερντογάν, τι έχουν να προτείνουν οι έλληνες πολιτικοί ταγοί; Περιμένω με αγωνία να ακούσω προτάσεις, πως θα λύσουμε τα προβλήματα με την γείτονα χώρα, ποιά στρατηγική θα ακολουθήσουμε προκειμένου οι ορδές των προσφύγων που τα επόμενα χρόνια θα εγκαταλείψουν την Τουρκία και τις χώρες στις οποίες διεξάγει πόλεμο δεν θα κατακλύσουν την όμορφη χώρα μας.
Λάκης
13/03/2018 16:39
Αυτό ακριβώς κάνουν από το 1974!