Είχε υπηρεσία στο σχολείο

Φλόριντα: Ο βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λύκειο αλλά δεν επενέβη!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2018 01:06 |
Φλόριντα: Ο βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λύκειο αλλά δεν επενέβη!
Ο Σκοτ Πίτερσον, ο οποίος είχε υπηρεσία στο λύκειο, παρέμεινε έξω από το κτίριο ενώ ακούγονταν τα πυρά, ανέφερε την Πέμπτη ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ της Φλόριντας, Σκοτ Ισραελ (στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την επιχείρηση της αστυνομίας).Πηγή: ANA

Οπλισμένος βοηθός σερίφη βρισκόταν στον χώρο του λυκείου Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας κατά τη διάρκεια του μακελειού της 14ης Φεβρουαρίου, όταν 17 μαθητές κι εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους, αλλά παρέμεινε έξω από το κτίριο και δεν πήγε να αντιμετωπίσει τον νεαρό που είχε ανοίξει πυρ.

Ο Σκοτ Πίτερσον, ο οποίος είχε υπηρεσία στο λύκειο, παρέμεινε έξω από το κτίριο ενώ ακούγονταν τα πυρά, ανέφερε την Πέμπτη ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ της Φλόριντας, Σκοτ Ισραελ.

Ο Πίτερσον παραιτήθηκε από την υπηρεσία την Πέμπτη, όταν ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να τεθεί σε διαθεσιμότητα, πρόσθεσε ο σερίφης.

Δεν διευκρίνισε εάν ο βοηθός σερίφη αντιμετωπίζει ποινική δίωξη.

1
Γιαννης, Δραμα
23/02/2018 09:10
Παντως ακομη και η οπλοφορια των δασκαλων, που προτεινε ο Πλανηταρχης, δεν θα ηταν λυση για αυτο το Αμερικανικο προβλημα !!! Η πιο παστρικια λυση κατα την γνωμη μου θα ηταν η υποχρεωτικη οπλοφορια ολων των μαθητων ανω των 10 ετων !!!