Αίτημα τοπικού αξιωματούχου

«Μέτρα κατά της επιθετικής επαιτείας» στον γάμο Χάρι-Μαρκλ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/01/2018 23:00 |
«Μέτρα κατά της επιθετικής επαιτείας» στον γάμο Χάρι-Μαρκλ
«Σας γράφω για να εκφράσω τις ανησυχίες μου σχετικά με τα μέτρα της αστυνομίας απέναντι σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, μεταξύ αυτών της επιθετικής επαιτείας και των αποπειρών εκφοβισμού στο Ουίνδσορ» έγραψε τοπικός αξιωματούχος.Πηγή: (RΕUΤΕRS)

Ο Σάιμον Ντάντλεϊ, αιρετό μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Ουίνδσορ και Μέιντενχεντ, όπου βρίσκεται το κάστρο του Ουίνδσορ στο οποίο θα τελεστεί τον Μάιο ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, ζήτησε από την αστυνομία να λάβει μέτρα κατά της «επιθετικής επαιτείας», με επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Σας γράφω για να εκφράσω τις ανησυχίες μου σχετικά με τα μέτρα της αστυνομίας απέναντι σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, μεταξύ αυτών της επιθετικής επαιτείας και των αποπειρών εκφοβισμού στο Ουίνδσορ» έγραψε ο τοπικός αξιωματούχος σε επιστολή με ημερομηνία 2 Ιανουαρίου που έστειλε στον αρχηγό της αστυνομίας Αντονι Στάνσφελντ.

«Προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία να βλέπουμε τις ποσότητες σακουλών και απορριμμάτων που αυτοί οι επαίτες συγκεντρώνουν στα πεζοδρόμιά μας και που συνιστούν κίνδυνο για την ασφάλεια» σημείωσε.

Ο Σάιμον Ντάντλεϊ πιέζει τις δυνάμεις επιβολής του νόμου να αυξήσουν τις επιχειρήσεις τους αφού το «τουριστικό ενδιαφέρον για την πόλη θα αυξηθεί ενόψει του βασιλικού γάμου τον Μάιο του 2018».

«Απεχθείς τέτοιες προτάσεις... »

Επιπλέον, υπενθυμίζει τα μέτρα που έλαβαν οι δημοτικές αρχές, προσφέροντας στέγη στους άστεγους, την οποία αυτοί «απέρριψαν».

Επομένως, εναπόκειται στην αστυνομία να αφιερώσει «όλους τους οικονομικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται ώστε να προστατεύσει τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες».

Την επιστολή καταδίκασε ο υπεύθυνος τοπικής οργάνωσης αρωγής προς τους άστεγους.

«Είναι απόλυτα απεχθές να διατυπώνονται τέτοιες προτάσεις… ιδίως εκ μέρους μέλος του δημοτικού συμβουλίου» δήλωσε ο Μέρφι Τζέιμς, της οργάνωσης Windsor Homeless Project.

«Εάν ένας άνθρωπος κοιμάται στον δρόμο, δεν το κάνει από επιλογή, το κάνει διότι ήρθε αντιμέτωπος με δυσχέρειες» συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας ότι 12 άνθρωποι κοιμήθηκαν στους δρόμους του Ουίνσδορ τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Από την πλευρά του, ο Αντονι Στάνσφελντ δήλωσε «έκπληκτος» από τις προτάσεις του Σάιμον Ντάντλεϊ.

2
I have a dream...
03/01/2018 23:28
Εύχομαι η πλεμπάγια, βρετανική, μεξικανική, παγκόσμια, να δεχθεί την επίσκεψη του Αγίου Πνεύματος και αντί να μαχαιρώνεται μεταξύ της, όπως γίνεται τώρα, να ξεσηκωθεί εναντίον των εχόντων και κατεχόντων  και να τους φάγει το λαρύγγι. Ωμό, τηγανητό, ξυδάτο, εις τα κάρβουνα, αναλόγως τα γούστα. Τουτέστιν, εύχομαι να έρθει ανάποδα ο ντουνιάς, όπως λέγει σχετικά κι ο ποιητής. Εξάλλου, από την ενδεχόμενη αυτή αλλαγή του γκλόμπαλ στάτους κβο ΔΕΝ έχω τίποτις να χάσω. Εσύ κύριε Ελεγκτά;;; Αν έρθει "ανάποδα ο ντουνιάς", έχεις να χάσει κάτι; κάποιο προνόμιο ας πούμε; Χε,χε..
ειλικρινής κύριος Ελεγκτής
04/01/2018 00:50
Ναί, έχω να χάσω. Θα πάψω να τυγχάνω υπάλληλας σε Συγκρότημα και να ασκώ εξουσία επάνω σου κρατώντας τας κλείδας της λογοκρισίας ή της έγκρισης των σχολίων.